Un contracte introduït al Registre Públic de Contractes pot estar retornat a l’òrgan contractant per part de la Junta Consultiva per la seva correcció de determinades dades. Aquest estat informa a l’usuari que te contractes retornats, prèvia revisió de les seves dades per part dels serveis tècnics de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa. Per a poder identificar quins son aquests contractes retornats cal anar a l’apartat consulta de contractes i en el camp “estat del contracte” triar l’opció “contracte retornat”, d’aquesta forma, al fer la cerca, sortiran en pantalla tots els contractes retornats d’aquest organisme.

 

Per saber el motiu pel qual ha estat retornat el contracte, cal anar a l’apartat de correcció de dades, cercar el contracte i accedir a les seves dades prement sobre el “No. Registre” del contracte al llistat de resultats. Es mostrarà una pantalla amb les dades bàsiques del contracte i un botó que posa “dades retornades”. Si es fa clic sobre aquest botó s’obre una pantalla on es pot veure un missatge indicant el motiu del retorn del contracte. També es pot fer la cerca dels contractes retornats directament des de correcció de dades triant en el camp “estat del contracte” l’opció “contracte retornat” i fent la cerca.

La causa més habitual de retorn d’un contracte es per tenir una baixa superior al 20%. En el cas de que les dades del contracte retornat siguin errònies s’han de corregir, en el cas de que les dades siguin correctes s’ha de tornar a trametre el contracte a la JCCA.